Lieve gasten,

Ons team legt u graag in de watten. Geniet van tongstrelende gerechten, geserveerd door gastvrije medewerkers die hun vak verstaan. Een goed glas wijn, een perfect getapt biertje en sublieme gerechten voor zowel lunch als diner. Strijk neer op ons terras of in ons sfeervolle restaurant en ervaar zelf wat we bedoelen!

U bent van harte welkom bij Restaurant Le Baroque, gelegen in het bruisende hart van het historische Valkenburg aan de Geul. Hier verwennen we onze gasten graag met kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail. Dit is terug te vinden in de mooie gerechten van onze Chef, maar ook in de sfeervolle setting van ons restaurant. Een gezellig avondje uit, een romantisch diner voor twee of een informele avond met collega’s: ga zitten en geniet, wij doen de rest.

Slow dining

Onze specialiteiten en seizoengerechten worden met vakmanschap bereid en met verve opgediend door onze keukenbrigade

Er wordt gekookt vanuit de Frans-Nederlandse keuken, met een moderne twist en een Mediterrane knipoog. En net zoals wij aandacht besteden aan de bereiding en presentatie van de gerechten op onze menukaart, besteden wij ook alle aandacht aan onze gast. Wij bieden u alle tijd om te genieten en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Écht onthaasten dus.

BEKIJK MENUKAART

Avondje uit

Le Baroque biedt de perfecte gelegenheid voor een avondje uit, met vrienden, familie of collega’s.

U kunt heerlijk vertoeven op ons gezellige terras in de meest bruisende straat van Valkenburg, of een plekje uitzoeken in ons sfeervolle restaurant. De tweede etage is een sfeervolle balkonverdieping, die zich perfect leent voor groepsreserveringen en workshops. Naast een heerlijk diner, kunt u bij ons ook terecht voor leuke arrangementen.

BEKIJK ARRANGEMENTEN