Afternoon Tea

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u op reservering genieten van onze heerlijke Afternoon Tea! De combinatie van de mooie, verse theesoorten van Blanche dael en onze heerlijke gerechten, zorgt voor een zinnenstrelende middag. Prijs per persoon: €19,50

Onze Afternoon Tea bestaat uit:
Diverse luxe soorten verse thee of versgemalen koffie en een glaasje verse jus d’orange
Huisgemaakte scones met traditionele Engelse marmelade & zure room
Overheerlijke verse sandwiches met o.a. gerookte zalm, carpaccio en geitenkaas
Een luxe selectie van zoetigheden, zoals onze huisspecialiteit, brownies, petits fours en gebak

 Let op: U dient de Afternoon Tea vooraf te reserveren o.v.v. het aantal personen. Graag vermelden wij ook dat onze Afternoon Tea niet gezien kan worden als een uitbundige lunch. Als u extra sandwiches of andere gerechten wenst, is dit mogelijk tegen meerprijs.

RESERVEREN VIA ONS CONTACTFORMULIER

Cocktailworkshops

Coco, The Coctailcompany organiseert vermakelijke én smakelijke cocktailworkshops, ook op de balkonverdieping van Le Baroque!

De workshops zijn te reserveren vanaf 9 personen. Heeft u interesse in een workshop? Neem dan contact op met Coco via deze link.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Vespa arrangementen

Wilt u zowel de natuurpracht als het Bourgondische karakter van Zuid-Limburg ontdekken?

In samenwerking met Cycle Center Valkenburg bieden wij een Touren & Tafelen arrangement, waarbij u de omgeving kunt ontdekken op een Vespa of electrofiets en daarna bij ons kunt genieten van een heerlijke lunch of 3-gangen menu. U dient dit arrangement telefonisch of per mail te boeken bij Cycle Center Valkenburg. 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
RESERVEREN